Start Forums Advocacy & Infrastructure apparition stroke of correct good break rings Reply To: apparition stroke of correct good break rings

fiery_svon
Guest

Konto zalozylem na poczatku roku, wiec po pol roku mam juz wyrobione zdanie. Chodzilo mi glownie o zwrot od przegranych, bo wiekszosc stron daje wielki bonus powitalny i potem cisza. Na tej stronie jest z tym lepiej – zwrot naliczaja co tydzien, u mnie wychodzilo miedzy 5 a 10 procent.

Biblioteka automatow liczy grubo ponad dwa tysiace pozycji, z czego realnie gram na kilkunastu. Gry dostarczaja Pragmatic Play, Play’n GO, Yggdrasil i Push Gaming, a wiec nazwiska z pierwszej ligi. Sekcja live stoi na Evolution, wiec teleturnieje, ruletka i blackjack. Polskie stoly sie trafiaja, ale nie o kazdej porze dnia.

Pakiet powitalny wynosi 100% do jakichs 2000 zl plus spiny, wager ustawiono na x40, czyli standard, do przelkniecia. Swieze oferty i kody najlepiej podejrzec na [url=https://bezpieczne-wakacje.pl]fieryplay[/url] przed pierwszym depozytem. Polecam tez turnieje slotowe, czasem gra sie o naprawde sensowna kase.

Minimalna wplata to 40 zl, zwykle korzystam z Blika albo karty, jest tez Visa, Mastercard i kryptowaluty. Kasa wraca w ciagu doby na e-wallet, na karte potrafi ciagnac sie dwie doby. KYC przeszedlem przy drugim podejsciu, za pierwszym razem rachunek byl za stary, dalej szlo gladko.

Na telefonie gram przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Wczytuje sie bez zaciec, choc stoly na zywo wymagaja dobrego internetu. Czat obsluguje jezyk polski i nie jest to translator, czekalem srednio kilka minut. Koncesja jest z Curacao a wiec szara strefa, trzeba miec tego swiadomosc. Najwazniejsze, ze wyplaty dochodza.