Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › mirage burly upon out fleetingly aftermath › Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath
Obstawiam na Mostbecie jakies pol roku, glownie sloty, czasem cos z live. Wpadlem tam bo kolega z pracy gadal o tym, specjalnie sie nie nastawialem. Katalog jest naprawde duzy — w okolicach 3 tysiecy tytulow, Pragmatic Play, NetEnt, Microgaming. Book of Dead odpalam najczesciej, ale od miesiaca ogrywam nowsze rzeczy z Yggdrasil.
Jedna rzecz mnie denerwuje to filtrowanie gier — dziala tak sobie. Ale ogolnie nie mam dramatow. Dzial z krupierami stoi na Evolution i akurat tutaj robota odwalona porzadnie — stoly blackjacka sa tez PL, a Crazy Time jest ciekawsze niz wiekszosc automatow.
Pakiet powitalny w Mostbet to 125% do pierwszego depozytu oraz 250 darmowych spinow, nie wszystko naraz. Warunek obrotu wynosi x60, czyli standard, ale nie prezent, minimalna wplata to jakies 20 zl. Jak ktos szuka biezacych promocji, to warto zerknac na [url=https://calicobeauty.com.br/mostbet-voucher-free-spins-2026-bez-depozytu-co-warto-wiedziec-2]mostbet kod promocyjny[/url] przed pierwsza wplata. Rejestracja zajela mi doslownie chwile, potwierdzenie dokumentow niecala dobe.
Wyplacam zwykle przez Skrill, schodzi w pol dnia. Na Visa/Mastercard schodzilo jakies 48h, Bitcoin podobno najszybciej, ale nie sprawdzalem. Neteller tez jest, plus kilka polskich metod.
Support w Mostbet odpowiada po polsku, ale zdarza sie drewniany jezyk. Zdarzyl mi sie zgrzyt przy free spinach — ogarneli w jakies 20 minut. Dzialaja na licencji Curacao, czyli nie MGA, trzeba wiedziec. Wersja na telefon chodzi plynnie, tylko ze na iOS trzeba sie nameczyc z instalacja.