Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › mirage burly upon out fleetingly aftermath › Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath
Siedze na Mostbecie od jakichs siedmiu miesiecy, przewaznie sloty, od czasu do czasu cos z live. Wpadlem tam przez kumpla, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Lobby jest naprawde duzy — w okolicach ponad 3 tys. gier, Pragmatic, NetEnt, Betsoft. Book of Dead mam w ulubionych, choc ostatnio ogrywam te megaways od BTG.
To co mnie realnie wkurza to wyszukiwarka — potrafi zwrocic bzdury. Poza tym jest ok. Sekcja live stoi na Evolution i w tym miejscu nie ma sie do czego przyczepic — ruletki po polsku tez sie trafiaja, a Crazy Time i Lightning Roulette wciaga bardziej niz niejeden serial.
Bonus powitalny na Mostbet to mniej wiecej 125% i do tego paczka 250 spinow, wrzucane partiami. Obrot x60 na spinach, czyli standard, ale nie prezent, min. depozyt gdzies w okolicach 20 zl. Jesli szukasz aktualnych kodow, to zajrzyj na [url=https://xuantruonglogistics.vn/mostbet-no-deposit-bonus-przeglad-warunki-i-opcje-dla-graczy-w-polsce]Mostbet no deposit bonus – przegląd, warunki i opcje dla graczy w Polsce[/url] przed pierwsza wplata. Zakladanie konta poszla w doslownie chwile, potwierdzenie dokumentow jeden dzien.
Cashouty robie glownie Skrillem, schodzi w pol dnia. Na Visa/Mastercard czekalem do dwoch dni roboczych, BTC ponoc idzie najszybciej, nie testowalem osobiscie. Neteller tez jest, no i e-portfele.
Support w Mostbet gada po polsku, ale zdarza sie drewniany jezyk. Zdarzyl mi sie problem z zaliczeniem obrotu — ogarneli w jakies 20 minut. Dzialaja na licencji Curacao, czyli nie MGA, trzeba wiedziec. Apka na Androida nie krzaczy sie, ale instalka na iPhone to lekka gimnastyka.