Start Forums Advocacy & Infrastructure mirage burly upon out fleetingly aftermath Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath

mostbet_qiEn
Guest

Siedze na Mostbecie jakies pol roku, przewaznie sloty, sporadycznie cos z live. Trafilem tam z polecenia kolegi, bez wiekszych oczekiwan. Katalog jest spory — gdzies 3000 gier, Pragmatic, NetEnt i Play’n GO, Yggdrasil. Book of Dead mam w ulubionych, ale w ostatnich tygodniach ogrywam Big Time Gaming.

Jedna rzecz mnie denerwuje to wyszukiwarka — gubi tytuly przy literowce. Poza tym jakos zyje. Sekcja live jedzie na Evolution i akurat tutaj robota odwalona porzadnie — ruletki po polsku tez sie trafiaja, a Crazy Time wciaga bardziej niz wiekszosc automatow.

Bonus powitalny na Mostbet to mniej wiecej 125% plus paczka 250 spinow, rozbite na kilka dni. Obrot wynosi x60, czyli standard, ale nie prezent, prog wejscia to jakies 20 zl. Jesli szukasz aktualnych kodow, to warto zerknac na [url=https://chivassoinformatica.it/mostbet-kod-promocyjny-kompletny-przewodnik-po-bonusie-platnosciach-i-aplikacji]cały artykuł[/url] zanim zalozysz konto. Sam proces zajela mi dwie minuty, weryfikacja niecala dobe.

Kase wyciagam zwykle przez Skrill, schodzi w kilka godzin. Przez karte czekalem jakies 48h, Bitcoin podobno najszybciej, ale nie sprawdzalem. Neteller tez jest, no i standardowe przelewy.

Support w Mostbet jest po polsku, ale zdarza sie drewniany jezyk. Raz mialem zgrzyt przy free spinach — rozwiazali tego samego dnia. Licencja Curacao, wiec bez euforii. Apka na Androida dziala bez zarzutu, ale na iOS jest to mniej wygodne.