Start › Forums › Community & Events › clanger happenstance cheat › Reply To: clanger happenstance cheat
Gram tu juz jakies pol roku, przewaznie automaty i troche live, wiec podziele sie wrazeniami. Lobby w 888starz jest naprawde duze — jakies 3-4 tysiace pozycji, choc spora czesc to podobne do siebie klony. NetEnt jest wszedzie — Sweet Bonanza i Gates of Olympus miele najczesciej, choc osobiscie wole Book of Dead. Jest tez Yggdrasil i Big Time Gaming jak ktos lubi wysoka zmiennosc.
Sekcja live jedzie na Evolution, co samo w sobie mowi wszystko. Realni krupierzy, stoly po polsku tez sie trafiaja, Crazy Time i Monopoly Live wieczorem ciezko usiasc. Jedno co mnie wkurza — czasem klatkuje na slabszym necie, choc podejrzewam ze to bardziej moj router.
Powitalny pakiet w 888starz to podwojenie wplaty do mniej wiecej 1500 zl + 150 spinow, podzielone na pare pierwszych wplat. Wager to x35 co jest w miare uczciwe, ale bez cudow. Trafil mi sie drobny no deposit po potwierdzeniu konta, raczej na sprobowanie niz na wygrana. Swieze promocje sa opisane pod [url=https://cheskosher.org/application-888starz-bonus-powitalny-warunki-obrotu-i-wszystkie-promocje]888starz[/url] jesli komus sie chce grzebac. Wplacic mozna od okolo 20 zl, konto zakladasz w chwile, ale weryfikacje dokumentow zrob od razu.
Cashouty ida raczej szybko. E-portfele typu Skrill wchodzi mi tego samego dnia, karta Visa czy Mastercard to juz dwa-trzy dni. Platnosci krypto sa najwygodniejsze — w krypto dostalem kase tego samego dnia w kwadrans. Czat w 888starz dziala po polsku, odpowiedz zwykle w pare minut, choc raz trafilem na kogos kto ewidentnie kopiowal gotowce.
Glownie klikam z komorki — wersja przegladarkowa jest lekka, ale jest tez 888starz apk do pobrania. Zainstalowalem, glownie dla powiadomien, nie zawiesza sie. Jedna uwaga — po sieci krazy cos w stylu 888starz apk mod, nie dotykajcie tego, bierzcie plik wylacznie ze strony operatora. Licencja Curacao — czyli nie polski regulator, kazdy sam ocenia czy mu to pasuje.