Start › Forums › Community & Events › defense › Reply To: defense
Siedze na tej stronie od jakichs osmiu miesiecy, przewaznie automaty i troche live, wiec moge cos napisac. W 888starz katalog gier jest spory — jakies 3-4 tysiace pozycji, z tym ze czesc to praktycznie te same gry w innych skorkach. Play’n GO jest wszedzie — klasyki typu Gates of Olympus miele najczesciej, ale mam tez slabosc do Book of Dead. Do tego Microgaming, Betsoft, troche BTG jak ktos lubi wysoka zmiennosc.
Live to Evolution, co samo w sobie mowi wszystko. Prawdziwi krupierzy, stoly po polsku tez sie trafiaja, te wszystkie teleturnieje typu Crazy Time w weekendy pekaja w szwach. Jedno co mnie wkurza — czasem klatkuje na slabszym necie, choc podejrzewam ze to bardziej moj router.
Powitalny pakiet w 888starz wynosi 100% do okolo 1500 zl i 150 darmowych spinow, rozbite na kilka depozytow. Obrot x35 i powiem wprost — to trzeba odrobic. Dostalem kiedys kilkadziesiat spinow bez wplaty po weryfikacji maila, ale to bardziej ciekawostka niz realna kasa. Aktualne kody i promki mozna sprawdzic pod [url=https://miiohmynotary.com/888starz-bonus-za-rejestracje-przewodnik-po-bezpieczenstwie-i-ochronie-danych]888 starz app[/url] jesli komus sie chce grzebac. Minimalny depozyt w okolicach 20-25 zl, zapis trwa moze dwie minuty, ale weryfikacje dokumentow zrob od razu.
Cashouty ida raczej szybko. Skrill wchodzi mi tego samego dnia, Visa/Mastercard wolniej, do trzech dni. Bitcoin schodzi najszybciej — BTC mialem na portfelu w pol godziny. Czat w 888starz dziala po polsku, odpowiedz zwykle w pare minut, z tym ze raz dostalem czyste kopiuj-wklej.
Glownie klikam z komorki — wersja przegladarkowa jest lekka, dodatkowo dostepna jest aplikacja na androida. Zainstalowalem, glownie dla powiadomien, dziala stabilnie. Uwaga na marginesie — widzialem gdzies podrobione wersje typu apk mod, to prosta droga do utraty konta, sciagajcie tylko z oficjalnego zrodla. Licencja Curacao — nie jest to unijna, to juz kwestia indywidualna.