Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › map wholesome unforeseen series › Reply To: map wholesome unforeseen series
Siedze na tej stronie od mniej wiecej kwartalu, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo chcialem znalezc cos, gdzie kasa schodzi normalnie. Sam katalog w Fiery Play jest naprawde spore — grubo ponad 2000 slotow, co prawda szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.
Za gry odpowiadaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza nie moglo zabraknac, ale mnie bardziej wciagnely te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Polskie stoly tez sie trafiaja, ale nie o kazdej porze.
Powitalny pakiet jest dosc typowa: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, rozlozone na kilka dni. Wager wynosi x35, co jest do przelkniecia, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Biezace promocje i kody sprawdzisz na [url=https://cryptoplaypicks88d7c.ahlamontada.com/#f13]fieryplay code[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Drobny bonus bez wplaty czasem sie pojawia, ale to raczej symboliczna kwota.
Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, Visa i Mastercard smigaja, jest tez krypto z Bitcoinem. Wyplaty w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Na KYC sie troche zacialem — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, w koncu poszlo gladko.
Z komorki gram przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Chodzi plynnie, tylko live czasem przycina na LTE. Obsluga w Fiery Play gada po polsku i to nie translatorem, reakcja w granicach pieciu minut. Licencja to Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.