Start Forums Advocacy & Infrastructure map wholesome unforeseen series Reply To: map wholesome unforeseen series

888starz_oymn
Guest

Siedze tu od pol roku mniej wiecej, wiec chyba moge cos napisac. Wszedlem tu z polecenia znajomego, ktory wczesniej obstawial gdzie indziej. Biblioteka gier na 888starz mocno mnie zaskoczyla — mowimy o ponad 4000 automatow, choc nie oszukujmy sie wiekszosci i tak nikt nie tknie. Pragmatic, NetEnt i Microgaming sa najbardziej widoczne, Gates of Olympus i Sweet Bonanza siedza na gorze listy popularnych.

Oferta na start to 100% od wplaty i do tego darmowe spiny. Wpisujac 888starz kod promocyjny przy rejestracji dostajesz troche wiecej. Ale jest haczyk — wymagany obrot wynosi 40-krotnosc, i termin jest krotki, bodajze 7 dni. Ja przy pierwszym podejsciu nie wyrobilem. Aktualne kody mozna podejrzec na [url=https://avl.com.hk/kod-promocyjny-888starz-szczegolowy-przewodnik-po-bonusie-powitalnym-warunkach-i-wyplatach]888starz kod promocyjny[/url] zanim klikniesz “zaloz konto”.

Wplaty startuja od jakichs 20 zlotych, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller — wszystko jest. Ja wyplacam w krypto bo idzie najszybciej. Wyplaty w 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, za to na konto bankowe czekalem raz trzy dni. Dokumenty trzeba wrzucic — zatwierdzili nastepnego dnia.

Live to w wiekszosci Evolution i to widac po jakosci. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — obraz nie tnie nawet na LTE. Szkoda tylko ze po polsku prawie nic nie ma. Z komorki gram najczesciej i nie ma zaciec, dostepna jest appka, ale ja jej nie uzywam.

Czat na 888starz jest po polsku choc czasem widac kalki jezykowe. Raz czekalem kwadrans, zwykle szybciej. Dzialaja na licencji Curacao, co nie kazdemu podpasuje. Mnie osobiscie nie przeszkadza, ale kazdy niech oceni sam.