Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › map wholesome unforeseen series › Reply To: map wholesome unforeseen series
Siedze na tej stronie od jakichs trzech miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo chcialem znalezc cos, gdzie kasa schodzi normalnie. Biblioteka gier w Fiery Play jest naprawde spore — grubo ponad 2000 slotow, chociaz w praktyce wracam do kilkunastu.
Za gry odpowiadaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Gates of Olympus i Sweet Bonanza nie moglo zabraknac, ale mnie bardziej wciagnely megaway’e od BTG. Sekcja live to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Stoly po polsku owszem sa, ale nie o kazdej porze.
Bonus na start wyglada tak: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, obroty leca partiami. Obrot ustawiony jest na x35, co jest do przelkniecia, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Biezace promocje i kody sprawdzisz na [url=https://tdmromania.ro/member.php?action=profile&uid=21249]bonus w FieryPlay[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Drobny bonus bez wplaty czasem sie pojawia, tyle ze groszowe sumy.
Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, prog wplaty zaczyna sie od 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa, Mastercard bez problemu, obsluguja tez Bitcoina. Kasa z Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, ale za drugim podejsciem przeszlo.
Z komorki gram przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Wczytuje sie szybko, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Czat w Fiery Play odpowiada po polsku calkiem sensownie, czekalem srednio 3-5 minut. Dzialaja na licencji Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.