Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › mirage burly upon out fleetingly aftermath › Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath
Siedze na tej stronie od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie kasa schodzi normalnie. Biblioteka gier w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — grubo ponad 2000 slotow, co prawda realnie krece moze na dwudziestu.
Softu dostarczaja te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, natomiast ja czesciej odpalam mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskie stoly tez sie trafiaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.
Oferta powitalna prezentuje sie niezle: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Warunek obrotu to x35, wiec bez cudow, standard rynkowy. Biezace promocje i kody znajdziesz na [url=https://solo.to/cpg5ddtb#fieryplay-pl]FieryPlay[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Drobny bonus bez wplaty czasem sie pojawia, choc kwoty sa symboliczne.
Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, prog wplaty to 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa i Mastercard smigaja, kryptowaluty rowniez sa. Wyplacanie w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, potem juz z gorki.
Na telefonie dziala przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Wczytuje sie szybko, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Support Fiery Play gada po polsku i to nie translatorem, czekalem srednio 3-5 minut. Papiery maja z Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.