Start Forums Advocacy & Infrastructure mirage burly upon out fleetingly aftermath Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath

888starz_jbkn
Guest

Gram tu od zeszlej zimy, w zasadzie same automaty, wiec napisze pare slow. W 888starz katalog gier jest spory — jakies 3-4 tysiace pozycji, z czego polowa to pewnie klony. Play’n GO jest wszedzie — Sweet Bonanza i Gates of Olympus miele najczesciej, ale mam tez slabosc do Book of Dead. Do tego Microgaming, Betsoft, troche BTG jak ktos lubi wysoka zmiennosc.

Sekcja live jedzie na Evolution, czyli standard. Zywi krupierzy, sa nawet polskojezyczne stoly, Crazy Time i Monopoly Live wieczorem ciezko usiasc. Jedno co mnie wkurza — przy slabszym laczu potrafi sie zaciac, choc podejrzewam ze to bardziej moj router.

Bonus powitalny na 888starz to 100% do jakichs 1500 zl plus 150 free spinow, rozbite na kilka depozytow. Warunek obrotu x35 co jest w miare uczciwe, ale bez cudow. Byl tez maly bonus bez depozytu po weryfikacji maila, ale to bardziej ciekawostka niz realna kasa. Swieze promocje sa opisane w [url=https://orangered-dove-558080.hostingersite.com/888starz-bonus-za-rejestracje-bezpieczenstwo-licencja-i-weryfikacja]888 starz app[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt w okolicach 20-25 zl, zapis trwa moze dwie minuty, tylko KYC lepiej ogarnac od razu.

Wyplaty ida raczej szybko. E-portfele typu Skrill mam w kilka godzin, karta Visa czy Mastercard to juz dwa-trzy dni. Krypto dziala najlepiej — w krypto dostalem kase tego samego dnia w kwadrans. Obsluga 888starz gada po polsku, czat na zywo, srednio kilka minut czekania, chociaz zdarzyl sie jeden gosc odpowiadajacy szablonami.

Na telefonie gram najczesciej — strona mobilna dziala plynnie, ale jest tez 888starz apk do pobrania. Zainstalowalem, glownie dla powiadomien, smiga bez crashy. Ostrzezenie — po sieci krazy cos w stylu 888starz apk mod, to prosta droga do utraty konta, tylko oficjalna wersja. Licencja Curacao — czyli nie polski regulator, kazdy sam ocenia czy mu to pasuje.