Start Forums Advocacy & Infrastructure map wholesome unforeseen series Reply To: map wholesome unforeseen series

888starz_kdmn
Guest

Ostro gram tu od pol roku mniej wiecej, wiec mam juz jakies zdanie. Trafilem tu przez kumpla, ktory wczesniej siedzial na innym serwisie. Lobby na 888starz jest naprawde spore — mowimy o ponad 4000 automatow, choc umowmy sie i tak grasz w te same 10 gier. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa najbardziej widoczne, Gates of Olympus i Book of Dead siedza na gorze listy popularnych.

Pakiet powitalny kreci sie wokol 100% doladowania plus jakies 30 free spinow. Wpisujac 888starz kod promocyjny przy rejestracji czasem podbijaja pule. Ale jest haczyk — warunki obrotu to x35-x40, a na to masz raptem tydzien. Sam sie na tym przejechalem. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://quickbucksa.co.za/888starz-ios-przeglad-i-opcje-pobrania]ten wpis[/url] zanim klikniesz “zaloz konto”.

Kasa schodza od 20 zl, karta Visa czy Mastercard dziala. Ja korzystam z Bitcoina bo nie czekam na weryfikacje banku. Kasa z 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Weryfikacja KYC to standard — przeszla w niecala dobe.

Live to w wiekszosci Evolution i naprawde czuc roznice. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — krupierzy realni, jakosc obrazu ok. Brakuje polskiego krupiera, to minus. Mobilnie dziala bez zarzutu, dostepna jest appka, ale ja jej nie uzywam.

Czat na 888starz jest po polsku i to nie brzmi jak automat. Odpowiedz przychodzi w kilka minut. Licencja to Curacao, wiec nie jest to UKGC, warto wiedziec. Ja sie tym nie przejmuje, ale trzeba miec to z tylu glowy.