Start Forums Advocacy & Infrastructure mirage burly upon out fleetingly aftermath Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath

888starz_vgkn
Guest

Siedze na tej stronie juz jakies pol roku, przewaznie automaty i troche live, wiec napisze pare slow. W 888starz katalog gier jest spory — gdzies ze 3000 tytulow, z czego polowa to pewnie klony. Play’n GO jest wszedzie — klasyki typu Gates of Olympus sa oblegane, choc osobiscie wole Book of Dead. Do tego Microgaming, Betsoft, troche BTG jesli ktos woli ostrzejsze gry.

Live to Evolution, co samo w sobie mowi wszystko. Realni krupierzy, czasem zlapiesz polski stol, te wszystkie teleturnieje typu Crazy Time w weekendy pekaja w szwach. Jedno co mnie wkurza — stream lubi przyciac przy gorszym wifi, ale to raczej moja wina niz ich.

Powitalny pakiet w 888starz to podwojenie wplaty do mniej wiecej 1500 zl + 150 spinow, podzielone na pare pierwszych wplat. Wager to x35 co jest w miare uczciwe, ale bez cudow. Trafil mi sie drobny no deposit za sama rejestracje, ale to bardziej ciekawostka niz realna kasa. Biezace oferty zobaczysz pod [url=https://miiohmynotary.com/888starz-bonus-za-rejestracje-przewodnik-po-bezpieczenstwie-i-ochronie-danych]cały artykuł[/url] jak ktos chce porownac. Minimalna wplata to jakies 20 zl, konto zakladasz w chwile, z tym ze dokumenty warto wrzucic na starcie.

Kasa z wyplat schodza u nich calkiem sprawnie. Skrill i Neteller wchodzi mi tego samego dnia, Visa/Mastercard wolniej, do trzech dni. Platnosci krypto sa najwygodniejsze — BTC mialem na portfelu w pol godziny. Obsluga 888starz gada po polsku, odpowiedz zwykle w pare minut, choc raz trafilem na kogos kto ewidentnie kopiowal gotowce.

Z telefonu korzystam najwiecej — mobilka chodzi bez zarzutu, dodatkowo dostepna jest aplikacja na androida. Sciagnalem apke bo powiadomienia o promkach, nie zawiesza sie. Jedna uwaga — po sieci krazy cos w stylu 888starz apk mod, nie dotykajcie tego, tylko oficjalna wersja. Dzialaja na licencji Curacao — wiadomo, nie polska, kto gra z Polski, ten wie jak to wyglada.