Start Forums Advocacy & Infrastructure mirage burly upon out fleetingly aftermath Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath

fieryplay_vwPt
Guest

Klikam tu od jakichs trzy miechy, wiec mam juz jakies zdanie. Wpadlem z polecenia kolegi, szukajac czegos bez tysiaca klonow tego samego slota. Na start widac, ze automatow jest od groma — cos kolo 2500 tytulow, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil. Klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead oczywiscie sa, choc szczerze najwiecej czasu spedzam na Fire Joker.

Bonus powitalny w Fiery Play Kod Promocyjny wyglada tak: 100 procent do 1500 zl plus 200 FS, rozlozone na pierwsze dwie-trzy wplaty. Wager to x35, co jest w miare uczciwie jak na rynek, choc przeczytajcie regulamin — siedzi tam limit zakladu 5 zl przy odgrywaniu i paru ludzi juz sie na tym przejechalo. Promo wbijalem przy rejestracji, bo pozniej juz go nie doklepiesz.

Jak ktos chce porownac obecne promocje, najprosciej zajrzec do [url=https://dorset-hants-rsm.org/logowanie-fieryplay1-pelny-przewodnik-bonus-powitalny-i-bezpieczenstwo-konta]więcej informacji[/url] przed rejestracja, bo oferty sie zmieniaja dosyc czesto. Widzialem tez oferty bez depozytu, tylko ze bywaja czasowe.

Live jest ogarniete — ruletka z polskimi krupierami sa w prime time, no i Crazy Time, Lightning Roulette i ten caly Monopoly Live. Limity sa od 1 zl, wiec mozna pograc bez wielkiego banku. Minus to czasem jest lekki lag na komorce.

Wyplaty w Fiery Play Kod Promocyjny wychodza przyzwoicie: Skrill i portfele tego samego dnia, karta juz 2-3 dni robocze, krypto doslownie w kilkanascie minut. Minimalny depozyt to 60 zl, rejestracja zajmuje dwie minuty, za to weryfikacja przy pierwszej wyplacie zajela mi prawie dwa dni — dowod plus potwierdzenie adresu. Licencja curacaowska, wiec nic nadzwyczajnego, ale kasa przyszla bez cyrkow.

Obsluga w Fiery Play Kod Promocyjny gada po polsku przez czat, odpowiedz w jakies kilka minut, bez kopiuj-wklej. Aplikacji brak, ale wersja przegladarkowa dziala dobrze na moim telefonie. Daleko temu do ideal, ale siedze dalej i jak na razie nie mam wiekszych zgrzytow.