Start Forums Site Support & Feedback Lhaneicoro Reply To: Lhaneicoro

fiery_fqkt
Guest

Siedze na tej stronie od dobrych dwoch miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Wpadlem na to przez znajomego, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Biblioteka gier w Fiery Play jest naprawde spore — kolo 3000 pozycji, chociaz realnie krece moze na dwudziestu.

Softu dostarczaja te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus nie moglo zabraknac, natomiast ja czesciej odpalam megaway’e od BTG. Na zywo dziala Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskojezyczni krupierzy bywaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.

Bonus na start prezentuje sie niezle: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, obroty leca partiami. Obrot ustawiony jest na x35, co jest do przelkniecia, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Biezace promocje i kody najlepiej podejrzec na [url=https://rentry.co/2pagzgim]fieryplay no deposit bonus code[/url] zanim sie zarejestrujesz. Drobny bonus bez wplaty czasem sie pojawia, ale to raczej symboliczna kwota.

Zakladanie konta poszlo w doslownie trzy minuty, minimalny depozyt to jakies 40-50 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, karty dzialaja od reki, jest tez krypto z Bitcoinem. Kasa z Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Na KYC sie troche zacialem — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, ale za drugim podejsciem przeszlo.

Na telefonie dziala przez przegladarke bez instalowania czegokolwiek. Laduje sie sprawnie, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, reakcja w granicach pieciu minut. Dzialaja na licencji Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.