Start Forums Advocacy & Infrastructure mirage burly upon out fleetingly aftermath Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath

fiery_xwkt
Guest

Siedze na tej stronie od mniej wiecej kwartalu, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo szukalem czegos, gdzie kasa schodzi normalnie. Biblioteka gier w Fiery Play jest naprawde spore — kolo 3000 pozycji, co prawda realnie krece moze na dwudziestu.

Dostawcy to standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza nie moglo zabraknac, ale mnie bardziej wciagnely megaway’e od BTG. Dzial z krupierami to Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Polskojezyczni krupierzy bywaja, ale nie o kazdej porze.

Oferta powitalna prezentuje sie niezle: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, obroty leca partiami. Obrot ustawiony jest na x35, co jest do przelkniecia, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Swieze oferty razem z kodami sprawdzisz na [url=https://www.leenkup.com/read-blog/173449]FieryPlay[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Drobny bonus bez wplaty widzialem ze dwa razy, tyle ze groszowe sumy.

Konto zalozylem w jakies piec minut, minimalna wplata to 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, Visa i Mastercard smigaja, obsluguja tez Bitcoina. Kasa z Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — dwa razy odsylali skan, potem juz z gorki.

Mobilnie korzystam z przegladarki bez instalowania czegokolwiek. Chodzi plynnie, tylko live czasem przycina na LTE. Czat w Fiery Play odpowiada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, reakcja w granicach pieciu minut. Papiery maja z Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.