Start › Forums › Site Support & Feedback › Lhaneicoro › Reply To: Lhaneicoro
Gram tu od dobrych dwoch miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie kasa schodzi normalnie. Sam katalog w Fiery Play jest naprawde spore — kolo 3000 pozycji, choc realnie krece moze na dwudziestu.
Dostawcy to klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus siedza na gorze listy, natomiast ja czesciej odpalam megaway’e od BTG. Na zywo dziala Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Stoly po polsku owszem sa, choc wieczorami potrafi byc ciasno.
Oferta powitalna jest dosc typowa: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Warunek obrotu to x35, co jest do przelkniecia, wiec bez cudow, standard rynkowy. Aktualne kody i to co akurat leci znajdziesz na [url=https://zekond.com/read-blog/394509]FieryPlay[/url] zanim sie zarejestrujesz. Drobny bonus bez wplaty czasem sie pojawia, choc kwoty sa symboliczne.
Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, prog wplaty zaczyna sie od 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa, Mastercard bez problemu, kryptowaluty rowniez sa. Kasa z Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Na KYC sie troche zacialem — dwa razy odsylali skan, w koncu poszlo gladko.
Mobilnie korzystam z przegladarki i spokojnie wystarcza. Laduje sie sprawnie, tylko live czasem przycina na LTE. Czat w Fiery Play obsluguje polski calkiem sensownie, reakcja w granicach pieciu minut. Dzialaja na licencji Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.