Start Forums Site Support & Feedback FobertDut Reply To: FobertDut

888starz_otkn
Guest

Gram tu od zeszlej zimy, glownie sloty, wiec napisze pare slow. W 888starz katalog gier jest spory — jakies 3-4 tysiace pozycji, choc spora czesc to podobne do siebie klony. Play’n GO jest wszedzie — Gates of Olympus i Sweet Bonanza sa oblegane, ale mam tez slabosc do Book of Dead. Jest tez Yggdrasil i Big Time Gaming dla lubiacych mocniejsza wariancje.

Sekcja live jedzie na Evolution, wiec wiadomo czego sie spodziewac. Prawdziwi krupierzy, stoly po polsku tez sie trafiaja, Crazy Time, Lightning Roulette wieczorem ciezko usiasc. Jedno co mnie wkurza — przy slabszym laczu potrafi sie zaciac, choc podejrzewam ze to bardziej moj router.

Bonus powitalny na 888starz to podwojenie wplaty do mniej wiecej 1500 zl + 150 spinow, rozlozone na pierwsze wplaty. Wager to x35 co jest w miare uczciwe, ale bez cudow. Byl tez maly bonus bez depozytu za sama rejestracje, raczej na sprobowanie niz na wygrana. Swieze promocje sa opisane w [url=https://jtshvacindustries.com/kod-promocyjny-888starz-metody-platnosci-i-szybkie-wplaty]Kod promocyjny 888starz – metody płatności i szybkie wpłaty[/url] jesli komus sie chce grzebac. Wplacic mozna od okolo 20 zl, zapis trwa moze dwie minuty, ale weryfikacje dokumentow zrob od razu.

Wyplaty sa ok, bez dramatow. Skrill i Neteller wchodzi mi tego samego dnia, Visa/Mastercard wolniej, do trzech dni. Krypto dziala najlepiej — ostatnio wyplacalem w USDT i bylo po 20 minutach. Obsluga 888starz gada po polsku, odpowiedz zwykle w pare minut, chociaz zdarzyl sie jeden gosc odpowiadajacy szablonami.

Na telefonie gram najczesciej — mobilka chodzi bez zarzutu, dodatkowo dostepna jest aplikacja na androida. Zainstalowalem, glownie dla powiadomien, nie zawiesza sie. Uwaga na marginesie — widzialem gdzies podrobione wersje typu apk mod, to prosta droga do utraty konta, sciagajcie tylko z oficjalnego zrodla. Dzialaja na licencji Curacao — czyli nie polski regulator, kto gra z Polski, ten wie jak to wyglada.