Start Forums Advocacy & Infrastructure apparition happenstance door Reply To: apparition happenstance door

888starz_zjmn
Guest

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, to chyba wystarczy zeby sie wypowiedziec. Podrzucil mi link kolega z pracy, ktory wczesniej siedzial na innym serwisie. Biblioteka gier na 888starz mocno mnie zaskoczyla — gdzies ponad 5000 pozycji, choc nie oszukujmy sie wiekszosci i tak nikt nie tknie. Pragmatic, NetEnt i Microgaming zajmuja wiekszosc polki, Sweet Bonanza i Book of Dead wisza w topce.

Pakiet powitalny to 100% od wplaty z dorzuconymi 50 darmowymi spinami. Wpisujac 888starz kod promocyjny przy rejestracji warunki sa odrobine lepsze. Tylko uwazajcie na jedno — warunki obrotu to x35-x40, w dodatku czas leci szybko. Za pierwszym razem mi przepadlo. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://mdin.in/888starz-android-kompletny-przewodnik-po-aplikacji-bonusach-i-platnosciach-w-polsce]888starz kod promocyjny[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Depozyty startuja od jakichs 20 zlotych, karta Visa czy Mastercard dziala. Osobiscie wole BTC bo nie czekam na weryfikacje banku. Wyplaty w 888starz na portfele przychodzi w kilka godzin, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Bez skanu dowodu nie wyplacisz — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.

Sekcja live to glownie Evolution i naprawde czuc roznice. Crazy Time i Monopoly Live — krupierzy realni, jakosc obrazu ok. Szkoda tylko ze po polsku prawie nic nie ma. Na telefonie wszystko smiga w przegladarce, dostepna jest appka, ale ja jej nie uzywam.

Czat na 888starz jest po polsku i to bez translatora. Odpowiedz przychodzi w kilka minut. Papiery maja z Curacao, co dla czesci osob bedzie minusem. Mnie osobiscie nie przeszkadza, ale kazdy niech oceni sam.