Start Forums Site Support & Feedback false suspicion happenstance door Reply To: false suspicion happenstance door

fiery_hekt
Guest

Siedze na tej stronie od dobrych dwoch miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo szukalem czegos, gdzie kasa schodzi normalnie. Sam katalog w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — kolo 3000 pozycji, co prawda szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.

Za gry odpowiadaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza sa oczywiscie na miejscu, ale mnie bardziej wciagnely megaway’e od BTG. Na zywo dziala Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskie stoly tez sie trafiaja, ale nie o kazdej porze.

Oferta powitalna jest dosc typowa: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Obrot ustawiony jest na x40, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Swieze oferty razem z kodami znajdziesz na [url=https://cphah2276.ahlamontada.com/#f15]fieryplay code[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Drobny bonus bez wplaty tez sie przewija, ale to raczej symboliczna kwota.

Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, minimalna wplata to 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, Visa i Mastercard smigaja, jest tez krypto z Bitcoinem. Kasa z Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Na KYC sie troche zacialem — dwa razy odsylali skan, potem juz z gorki.

Na telefonie dziala przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Wczytuje sie szybko, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Support Fiery Play obsluguje polski i to nie jest maszynowy belkot, czekalem srednio 3-5 minut. Dzialaja na licencji Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.