Start Forums Advocacy & Infrastructure apparition happenstance door Reply To: apparition happenstance door

888starz_urkn
Guest

Obstawiam u nich od jakichs osmiu miesiecy, glownie sloty, wiec napisze pare slow. Wybor gier w 888starz jest gruby — grubo ponad 3000 automatow, z tym ze czesc to praktycznie te same gry w innych skorkach. Pragmatic Play ciagnie wiekszosc — Sweet Bonanza i Gates of Olympus sa oblegane, choc osobiscie wole Book of Dead. Do tego Microgaming, Betsoft, troche BTG jesli ktos woli ostrzejsze gry.

Sekcja live jedzie na Evolution, wiec wiadomo czego sie spodziewac. Realni krupierzy, sa nawet polskojezyczne stoly, Crazy Time i Monopoly Live sa chyba najbardziej oblegane wieczorami. To co mi przeszkadza — czasem klatkuje na slabszym necie, choc podejrzewam ze to bardziej moj router.

Startowy bonus w 888starz wynosi 100% do okolo 1500 zl i 150 darmowych spinow, podzielone na pare pierwszych wplat. Obrot x35 i szczerze mowiac to nie jest bulka z maslem. Trafil mi sie drobny no deposit za sama rejestracje, z czego nic wielkiego nie wyszlo. Swieze promocje sa opisane pod [url=omni.mqrsystems.com/888starz-ios-przewodnik-weryfikacji-konta-i-szybka-gra-na-iphone-a]https://omni.mqrsystems.com/888starz-ios-przewodnik-weryfikacji-konta-i-szybka-gra-na-iphone-a[/url] jak ktos chce porownac. Wplacic mozna od okolo 20 zl, rejestracja zajmuje doslownie minute, tylko KYC lepiej ogarnac od razu.

Kasa z wyplat ida raczej szybko. E-portfele typu Skrill wchodzi mi tego samego dnia, przelew na karte potrafi isc 2-3 dni robocze. Bitcoin schodzi najszybciej — BTC mialem na portfelu w pol godziny. Obsluga 888starz gada po polsku, czat na zywo, srednio kilka minut czekania, choc raz trafilem na kogos kto ewidentnie kopiowal gotowce.

Na telefonie gram najczesciej — strona mobilna dziala plynnie, do tego wypuscili 888 starz app. Sciagnalem apke bo powiadomienia o promkach, smiga bez crashy. Uwaga na marginesie — po sieci krazy cos w stylu 888starz apk mod, omijajcie szerokim lukiem, sciagajcie tylko z oficjalnego zrodla. Dzialaja na licencji Curacao — nie jest to unijna, kazdy sam ocenia czy mu to pasuje.