Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › You Can Scream Epub File › Reply To: You Can Scream Epub File
Siedze tu od zeszlej jesieni, wiec mam juz jakies zdanie. Trafilem tu przez kumpla, ktory wczesniej obstawial gdzie indziej. Biblioteka gier na 888starz mocno mnie zaskoczyla — gdzies ponad 5000 pozycji, choc nie oszukujmy sie polowy nigdy nie odpalisz. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, Gates of Olympus i Sweet Bonanza sa na pierwszym miejscu w popularnych.
Bonus powitalny kreci sie wokol 100% doladowania i do tego darmowe spiny. Jak wklepiesz kod bonusowy w formularzu dostajesz troche wiecej. Natomiast jedna rzecz mnie wkurzyla — obrot bonusem to x40, w dodatku czas leci szybko. Za pierwszym razem mi przepadlo. Swieze kody na 2026 wisza na [url=https://insightedgesystems.com/2026/08/28/888starz-kod-bonusowy-jak-zweryfikowac-konto-i-odebrac-bonus]888starz[/url] zanim klikniesz “zaloz konto”.
Depozyty startuja od jakichs 20 zlotych, sa karty, e-portfele, no i krypto. Osobiscie wole BTC bo nie czekam na weryfikacje banku. Wyplaty w 888starz na portfele przychodzi w kilka godzin, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Weryfikacja KYC to standard — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.
Live to w wiekszosci Evolution i naprawde czuc roznice. Crazy Time, Lightning Roulette, blackjack — obraz nie tnie nawet na LTE. Polskojezycznych stolow jest jednak malo. Mobilnie dziala bez zarzutu, jest tez apka na Androida.
Obsluga w 888starz gada po polsku i to nie brzmi jak automat. Odpowiedz przychodzi w kilka minut. Dzialaja na licencji Curacao, co dla czesci osob bedzie minusem. Ja sie tym nie przejmuje, ale kazdy niech oceni sam.