Start Forums Site Support & Feedback Lhaneicoro Reply To: Lhaneicoro

888starz_qdmn
Guest

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec mam juz jakies zdanie. Podrzucil mi link kolega z pracy, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Wybor gier w 888starz jest ogromny — gdzies ponad 5000 pozycji, choc umowmy sie wiekszosci i tak nikt nie tknie. Pragmatic, NetEnt i Microgaming dominuja, Gates of Olympus i Book of Dead sa na pierwszym miejscu w popularnych.

Oferta na start to standardowo 100% do pierwszego depozytu z dorzuconymi 50 darmowymi spinami. Jak wklepiesz kod bonusowy w formularzu dostajesz troche wiecej. Tylko uwazajcie na jedno — wymagany obrot wynosi 40-krotnosc, a na to masz raptem tydzien. Za pierwszym razem mi przepadlo. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://gynous.ch/888starz-kod-promocyjny-2023-przeglad-i-dostepne-opcje]888starz kod bonusowy[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Kasa minimum to okolo 20-40 zl, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller — wszystko jest. Ja wyplacam w krypto bo schodzi w kilkanascie minut. Kasa z 888starz w kryptowalutach schodzi ekspresowo, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Weryfikacja KYC to standard — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.

Live to w wiekszosci Evolution i to widac po jakosci. Crazy Time, Lightning Roulette, blackjack — obraz nie tnie nawet na LTE. Brakuje polskiego krupiera, to minus. Na telefonie wszystko smiga w przegladarce, aplikacja tez jest.

Support 888starz odpowiada po polsku i to bez translatora. Czekalem srednio 3-5 minut. Dzialaja na licencji Curacao, co dla czesci osob bedzie minusem. Dla mnie liczy sie ze placa, ale wypada o tym wspomniec.