Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › You Can Scream Epub File › Reply To: You Can Scream Epub File
Obstawiam u nich od jakichs osmiu miesiecy, glownie sloty, wiec moge cos napisac. Lobby w 888starz jest naprawde duze — jakies 3-4 tysiace pozycji, choc spora czesc to podobne do siebie klony. NetEnt ciagnie wiekszosc — klasyki typu Gates of Olympus sa oblegane, ale mam tez slabosc do Book of Dead. Jest tez Yggdrasil i Big Time Gaming jesli ktos woli ostrzejsze gry.
Live to Evolution, czyli standard. Realni krupierzy, stoly po polsku tez sie trafiaja, te wszystkie teleturnieje typu Crazy Time sa chyba najbardziej oblegane wieczorami. Jedno co mnie wkurza — czasem klatkuje na slabszym necie, ale to raczej moja wina niz ich.
Bonus powitalny na 888starz to podwojenie wplaty do mniej wiecej 1500 zl + 150 spinow, podzielone na pare pierwszych wplat. Wager to x35 i szczerze mowiac to nie jest bulka z maslem. Dostalem kiedys kilkadziesiat spinow bez wplaty po potwierdzeniu konta, raczej na sprobowanie niz na wygrana. Swieze promocje sa opisane na [url=https://webdemo6.piwityweb.com/888starz-jak-zweryfikowac-konto-i-spelnic-obrot-bonusem]888starz – jak zweryfikować konto i spełnić obrót bonusem[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalna wplata to jakies 20 zl, zapis trwa moze dwie minuty, tylko KYC lepiej ogarnac od razu.
Kasa z wyplat schodza u nich calkiem sprawnie. E-portfele typu Skrill mam w kilka godzin, Visa/Mastercard wolniej, do trzech dni. Krypto dziala najlepiej — ostatnio wyplacalem w USDT i bylo po 20 minutach. Support w 888starz odpowiada po polsku, zwykle czekam 3-5 minut na konsultanta, chociaz zdarzyl sie jeden gosc odpowiadajacy szablonami.
Z telefonu korzystam najwiecej — wersja przegladarkowa jest lekka, ale jest tez 888starz apk do pobrania. Zainstalowalem, glownie dla powiadomien, smiga bez crashy. Uwaga na marginesie — widzialem gdzies podrobione wersje typu apk mod, to prosta droga do utraty konta, sciagajcie tylko z oficjalnego zrodla. Dzialaja na licencji Curacao — nie jest to unijna, kazdy sam ocenia czy mu to pasuje.