Start Forums Site Support & Feedback illusion achievement of calamity rings Reply To: illusion achievement of calamity rings

888starz_hbmn
Guest

Siedze tu od pol roku mniej wiecej, wiec mam juz jakies zdanie. Wszedlem tu z polecenia znajomego, ktory wczesniej obstawial gdzie indziej. Wybor gier w 888starz jest ogromny — mowimy o ponad 4000 automatow, choc szczerze mowiac i tak grasz w te same 10 gier. Pragmatic, NetEnt i Microgaming dominuja, Sweet Bonanza i Book of Dead sa na pierwszym miejscu w popularnych.

Oferta na start kreci sie wokol 100% doladowania z dorzuconymi 50 darmowymi spinami. Przy zakladaniu konta z kodem czasem podbijaja pule. Ale jest haczyk — wymagany obrot wynosi 40-krotnosc, i termin jest krotki, bodajze 7 dni. Ja przy pierwszym podejsciu nie wyrobilem. Aktualne kody mozna podejrzec na [url=https://mensdava.com/blog/888starz-50-darmowych-spinow-przewodnik-po-odbiorze-warunkach-i-najlepszych-automatach-dla-polskich-graczy]888starz obrót bonusem[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Wplaty schodza od 20 zl, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller — wszystko jest. Ja korzystam z Bitcoina bo schodzi w kilkanascie minut. Wyplaty w 888starz w kryptowalutach schodzi ekspresowo, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Weryfikacja KYC to standard — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.

Live to w wiekszosci Evolution i to widac po jakosci. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — krupierzy realni, jakosc obrazu ok. Szkoda tylko ze po polsku prawie nic nie ma. Na telefonie wszystko smiga w przegladarce, aplikacja tez jest.

Obsluga w 888starz gada po polsku i to nie brzmi jak automat. Raz czekalem kwadrans, zwykle szybciej. Papiery maja z Curacao, co nie kazdemu podpasuje. Dla mnie liczy sie ze placa, ale wypada o tym wspomniec.