Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › lpmwpsjip › Reply To: lpmwpsjip
Siedze tu od jakichs czterech miesiecy, wiec mam juz jakies zdanie. Podrzucil mi link kolega z pracy, ktory wczesniej obstawial gdzie indziej. Lobby na 888starz jest naprawde spore — gdzies ponad 5000 pozycji, choc szczerze mowiac polowy nigdy nie odpalisz. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, Gates of Olympus i Sweet Bonanza wisza w topce.
Pakiet powitalny kreci sie wokol 100% doladowania z dorzuconymi 50 darmowymi spinami. Przy zakladaniu konta z kodem dostajesz troche wiecej. Tylko uwazajcie na jedno — obrot bonusem to x40, w dodatku czas leci szybko. Sam sie na tym przejechalem. Swieze kody na 2026 wisza na [url=https://blog.oaseorganik.com/888starz-bonus-bez-depozytu-2023-metody-platnosci-i-wyplaty-po-spelnieniu-warunkow]888starz kod bonusowy[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Depozyty minimum to okolo 20-40 zl, karta Visa czy Mastercard dziala. Osobiscie wole BTC bo schodzi w kilkanascie minut. Kasa z 888starz na portfele przychodzi w kilka godzin, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Weryfikacja KYC to standard — zatwierdzili nastepnego dnia.
Live to w wiekszosci Evolution i to widac po jakosci. Crazy Time i Monopoly Live — stoly chodza plynnie. Polskojezycznych stolow jest jednak malo. Na telefonie wszystko smiga w przegladarce, dostepna jest appka, ale ja jej nie uzywam.
Obsluga w 888starz gada po polsku choc czasem widac kalki jezykowe. Odpowiedz przychodzi w kilka minut. Licencja to Curacao, co nie kazdemu podpasuje. Mnie osobiscie nie przeszkadza, ale wypada o tym wspomniec.