Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › apparition stroke of correct good break rings › Reply To: apparition stroke of correct good break rings
Zbieram sie z opinia od mniej wiecej kwartalu, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Lobby w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — kolo 3000 pozycji, choc realnie krece moze na dwudziestu.
Dostawcy to te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus siedza na gorze listy, natomiast ja czesciej odpalam mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Dzial z krupierami to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskie stoly tez sie trafiaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.
Oferta powitalna wyglada tak: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, obroty leca partiami. Warunek obrotu to x40, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Aktualne kody i to co akurat leci sprawdzisz na [url=http://gamingforce.org/forums/member.php?u=42926]FieryPlay[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Drobny bonus bez wplaty tez sie przewija, choc kwoty sa symboliczne.
Rejestracja zajela mi dwie-trzy minuty, prog wplaty zaczyna sie od 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa, Mastercard bez problemu, obsluguja tez Bitcoina. Wyplacanie w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — dwa razy odsylali skan, potem juz z gorki.
Na telefonie dziala przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Laduje sie sprawnie, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Support Fiery Play odpowiada po polsku i to nie translatorem, czekalem srednio 3-5 minut. Dzialaja na licencji Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.