Start › Forums › Community & Events › defense › Reply To: defense
Zbieram sie z opinia od jakichs trzech miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Sam katalog w Fiery Play jest naprawde spore — jakies 2500-3000 tytulow, co prawda w praktyce wracam do kilkunastu.
Za gry odpowiadaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, natomiast ja czesciej odpalam te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Stoly po polsku owszem sa, choc wieczorami potrafi byc ciasno.
Powitalny pakiet jest dosc typowa: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Wager wynosi x35, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Swieze oferty razem z kodami najlepiej podejrzec na [url=https://www.mymeetbook.com/read-blog/79111]zobacz strone[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Drobny bonus bez wplaty czasem sie pojawia, ale to raczej symboliczna kwota.
Rejestracja zajela mi dwie-trzy minuty, minimalny depozyt zaczyna sie od 40 zl. Uzywam karty i Neteller, karty dzialaja od reki, kryptowaluty rowniez sa. Kasa z Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Na KYC sie troche zacialem — musialem wysylac dowod dwa razy, w koncu poszlo gladko.
Z komorki gram przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Chodzi plynnie, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Support Fiery Play odpowiada po polsku i to nie translatorem, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Licencja to Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.