Start Forums Site Support & Feedback FobertDut Reply To: FobertDut

mostbet_htEn
Guest

Obstawiam na Mostbet od zeszlej jesieni, glownie sloty, od czasu do czasu cos z live. Zapisalem sie bo kolega z pracy gadal o tym, bez wiekszych oczekiwan. Lobby jest naprawde duzy — gdzies 3000 gier, Pragmatic Play, NetEnt i Play’n GO, Microgaming. Sweet Bonanza mam w ulubionych, ale ostatnio testuje Big Time Gaming.

To co mnie realnie wkurza to filtrowanie gier — dziala tak sobie. Ale ogolnie nie mam dramatow. Sekcja live jedzie na Evolution i tu akurat robota odwalona porzadnie — ruletki z polskojezycznym krupierem bywaja, a Crazy Time i Lightning Roulette oglada sie lepiej niz wiekszosc automatow.

Bonus powitalny na Mostbet to 125% do pierwszego depozytu i do tego 250 darmowych spinow, wrzucane partiami. Warunek obrotu wynosi x60, co nie jest miodem, minimalna wplata okolo 20 zlotych. Jesli szukasz biezacych promocji, to warto zerknac na [url=https://solidarity-means-change.fr/mostbet-kod-promocyjny-no-deposit-bonus-weryfikacja-konta-krok-po-kroku]Mostbet kod promocyjny no deposit bonus – weryfikacja konta krok po kroku[/url] przed pierwsza wplata. Rejestracja zajela mi dwie minuty, weryfikacja niecala dobe.

Kase wyciagam najczesciej na Skrilla, schodzi w kilka godzin. Przez karte czekalem do dwoch dni roboczych, crypto to w teorii ekspres, ale nie sprawdzalem. Neteller dziala, oraz kilka polskich metod.

Support w Mostbet odpowiada po polsku, ale zdarza sie drewniany jezyk. Mialem jeden problem z zaliczeniem obrotu — rozwiazali tego samego dnia. Dzialaja na licencji Curacao, to nie jest maltanskie CEG. Aplikacja mobilna chodzi plynnie, tylko ze instalka na iPhone to lekka gimnastyka.