Start Forums Bike Maintenance & Repair steadfastbond Reply To: steadfastbond

fieryplay_imPt
Guest

Klikam tu juz jakies dwa miechy, wiec mam juz jakies zdanie. Trafilem z polecenia kolegi, szukajac czegos bez tysiaca klonow tego samego slota. Na start rzuca sie w oczy, ze automatow jest duzo — w okolicach 3500 pozycji, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i garsc Yggdrasil. Klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead sa, ale nie ukrywam siedze glownie na Fire Joker.

Bonus powitalny w Fiery Play Kod Promocyjny wyglada tak: 100 procent do 1500 zl plus 150 free spinow, rozbite na pierwsze dwie-trzy wplaty. Obrot to x40, czyli w miare uczciwie jak na rynek, choc przeczytajcie regulamin — jest tam limit zakladu 4 zl przy odgrywaniu i kilka osob juz sie na tym przejechalo. Kod wpisywalem przy rejestracji, bo potem kasa leci bez bonusu.

Jesli ktos szuka zobaczyc aktualne oferty, najprosciej zerknac do [url=https://noircollective.org/fieryplay-bonus-metody-platnosci-szybkie-wyplaty-i-warunki-obrotu]fireplay kod promocyjny[/url] zanim wplacicie pierwsza stowe, bo to sie kreci co miesiac. Kraza tez promki bez depozytu, ale trzeba je zlapac.

Sekcja live stoi na Evolution — ruletki z polskimi krupierami bywaja w prime time, do tego Crazy Time, Lightning Roulette i to cale Monopoly Live. Stoly sa od 3 zl, wiec nie trzeba miec grubego portfela. To co mnie denerwuje to w weekendy jest lekki lag na mobilnym LTE.

Wyplaty z Fiery Play Kod Promocyjny schodza przyzwoicie: Neteller i e-portfele tego samego dnia, Visa/Mastercard potrafi ciagnac sie 2-3 dni, krypto najszybciej. Minimalna wplata to 50 zl, rejestracja to doslownie minute, za to KYC przy pierwszej wyplacie zajela mi dobe — dowod plus potwierdzenie adresu. Licencja z Curacao, czyli standard w tym segmencie, ale przelew doszedl bez zbednych pytan.

Obsluga na Fiery Play Kod Promocyjny odpowiada po polsku na czacie, czekalem jakies kilka minut, bez kopiuj-wklej. Aplikacji nie ma, ale strona mobilna dziala dobrze na Androidzie. Nie jest to ideal, natomiast siedze dalej i do tej pory nie mialem wiekszych zgrzytow.