Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › mirage burly upon out fleetingly aftermath › Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath
Ogrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, to cos tam juz wiem. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 3000 pozycji, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 1200 zl razem z 150 darmowych spinow, wydawanych po kilka dni. Obrot to x40, co uwazam za w miare uczciwe, tyle ze czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 50 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://saudi.farm/2026/08/28/fieryplay-przewodnik-po-bezpieczenstwie-i-licencji]fiery play pl[/url] jak was to interesuje.
Cala rejestracja to doslownie chwila, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa robilem pare razy — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo i dziala to plynnie, choc przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.