Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › mirage burly upon out fleetingly aftermath › Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath
Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 2500 pozycji, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl razem z 150 spinow gratis, wydawanych po trzy dni. Obrot to x35, co jest w miare uczciwe, tyle ze zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony i mozna to przegapic. Byl tez jakis kod bez depozytu na 25 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://vero-living.store/2026/08/28/fire-spin-bonus-kroki-rejestracji-i-aktywacji-w-fiery-play]fiery play[/url] jak was to interesuje.
Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Blackjack i bakarat sa w kilkunastu wariantach.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, chociaz na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.