Start Forums Advocacy & Infrastructure map wholesome unforeseen series Reply To: map wholesome unforeseen series

fiery_xckt
Guest

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 3500 tytulow, choc i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do 1500 zl plus 100 darmowych spinow, rozlozonych na pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x30, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, choc czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez no deposit na 50 spinow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://victoriachambers.com.ng/fiery-play-bonus-code-przewodnik-bezpieczenstwa]fiery play com[/url] przed zalozeniem konta.

Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, najnizsza wplata to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, tyle ze na LTE w tramwaju live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.