Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › mirage burly upon out fleetingly aftermath › Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath
Gram tu od jakichs cztery miechy, wiec mam juz jakies zdanie. Wpadlem przypadkiem, szukajac czegos bez tysiaca klonow tego samego slota. Na dzien dobry widac, ze slotow jest naprawde sporo — w okolicach 2500 gier, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i garsc Yggdrasil. Klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead siedza tam, ale nie ukrywam najwiecej czasu spedzam na Fire Joker.
Pakiet powitalny w Fiery Play Kod Promocyjny wyglada tak: 100 procent do 1500 zl plus 150 free spinow, rozlozone na kilka pierwszych wplat. Wager to x40, czyli w miare uczciwie jak na rynek, choc przeczytajcie regulamin — jest tam limit zakladu 4 zl w trakcie odgrywania i paru ludzi juz sie na tym przejechalo. Kod wpisywalem przy rejestracji, bo potem kasa leci bez bonusu.
Jesli ktos szuka zobaczyc aktualne oferty, najprosciej zajrzec do [url=https://optimall.fr/bonus-fieryplay1-przewodnik-po-aplikacji-i-mobilnym-korzystaniu]fireplay kod promocyjny[/url] zanim wplacicie pierwsza stowe, bo oferty sie zmieniaja co miesiac. Widzialem tez promki bez depozytu, tylko ze nie zawsze sa dostepne.
Sekcja live stoi na Evolution — ruletka po polsku sa po godzinie 18, no i Crazy Time, Lightning Roulette i ten caly Monopoly Live. Limity sa od 2 zl, wiec nie trzeba miec grubego portfela. Jedyne co mnie wkurza ze czasem streamy sie przycinaja na mobilnym LTE.
Kasa z Fiery Play Kod Promocyjny schodza calkiem sprawnie: Neteller i e-portfele tego samego dnia, Visa/Mastercard potrafi ciagnac sie 2-3 dni, BTC najszybciej. Minimalny depozyt to 40 zl, zakladanie konta zajmuje dwie minuty, za to KYC przed pierwszym cashoutem zajela mi prawie dwa dni — skan dowodu plus rachunek za prad. Papiery z Curacao, wiec standard w tym segmencie, ale kasa przyszla bez cyrkow.
Obsluga w Fiery Play Kod Promocyjny odpowiada po polsku na czacie, czekalem jakies 3-5 minut, konkretnie. Dedykowanej apki brak, ale wersja przegladarkowa chodzi plynnie na moim telefonie. Daleko temu do idealu, natomiast gram dalej i do tej pory nie mam wiekszych zgrzytow.