Start Forums Advocacy & Infrastructure mirage burly upon out fleetingly aftermath Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath

888starz_egkn
Guest

Obstawiam u nich od jakichs osmiu miesiecy, w zasadzie same automaty, wiec moge cos napisac. Lobby w 888starz jest naprawde duze — jakies 3-4 tysiace pozycji, z czego polowa to pewnie klony. Pragmatic Play dominuje — Sweet Bonanza i Gates of Olympus chodza non stop, ale mam tez slabosc do Book of Dead. Do tego Microgaming, Betsoft, troche BTG jak ktos lubi wysoka zmiennosc.

Live to Evolution, wiec wiadomo czego sie spodziewac. Zywi krupierzy, czasem zlapiesz polski stol, te wszystkie teleturnieje typu Crazy Time sa chyba najbardziej oblegane wieczorami. Jedno co mnie wkurza — stream lubi przyciac przy gorszym wifi, choc podejrzewam ze to bardziej moj router.

Startowy bonus w 888starz to 100% do jakichs 1500 zl plus 150 free spinow, podzielone na pare pierwszych wplat. Warunek obrotu x35 i powiem wprost — to trzeba odrobic. Dostalem kiedys kilkadziesiat spinow bez wplaty za sama rejestracje, z czego nic wielkiego nie wyszlo. Biezace oferty zobaczysz pod [url=https://chosen-talents.com/888starz-ios-metody-platnosci-szybkie-depozyty-i-wyplaty-w-aplikacji]888starz android[/url] jak ktos chce porownac. Minimalna wplata to jakies 20 zl, konto zakladasz w chwile, z tym ze dokumenty warto wrzucic na starcie.

Cashouty ida raczej szybko. E-portfele typu Skrill mam w kilka godzin, Visa/Mastercard wolniej, do trzech dni. Platnosci krypto sa najwygodniejsze — w krypto dostalem kase tego samego dnia w kwadrans. Support w 888starz odpowiada po polsku, zwykle czekam 3-5 minut na konsultanta, chociaz zdarzyl sie jeden gosc odpowiadajacy szablonami.

Na telefonie gram najczesciej — strona mobilna dziala plynnie, ale jest tez 888starz apk do pobrania. Sciagnalem apke bo powiadomienia o promkach, nie zawiesza sie. Ostrzezenie — kraza lewe pliki podszywajace sie pod apk mod, nie dotykajcie tego, tylko oficjalna wersja. Licencja Curacao — czyli nie polski regulator, kto gra z Polski, ten wie jak to wyglada.