Start Forums Advocacy & Infrastructure mirage burly upon out fleetingly aftermath Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath

fiery_dvkt
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Gier jest tam od groma — w okolicach 3000 tytulow, choc realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl i do tego 200 spinow gratis, rozbitych na trzy dni. Warunek obrotu to x30, co jest znosne, ale czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis kod bez depozytu na 60 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://kaufsta.de/?p=14356]fiery play polska[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Rejestracja zajela mi doslownie chwila, najnizsza wplata to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.