Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › mirage burly upon out fleetingly aftermath › Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Wszedlem tu z polecenia znajomego, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Lobby na 888starz jest naprawde spore — jakies 6000 tytulow, choc nie oszukujmy sie i tak grasz w te same 10 gier. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa najbardziej widoczne, Gates of Olympus i Sweet Bonanza siedza na gorze listy popularnych.
Oferta na start to 100% od wplaty i do tego darmowe spiny. Jak wklepiesz kod bonusowy w formularzu dostajesz troche wiecej. Natomiast jedna rzecz mnie wkurzyla — warunki obrotu to x35-x40, w dodatku czas leci szybko. Ja przy pierwszym podejsciu nie wyrobilem. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://carculture.co.za/888-starz-app-metody-platnosci-szybkie-wyplaty-i-bonus-powitalny]888starz[/url] jesli ktos chce porownac.
Wplaty minimum to okolo 20-40 zl, karta Visa czy Mastercard dziala. Ja wyplacam w krypto bo nie czekam na weryfikacje banku. Kasa z 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Dokumenty trzeba wrzucic — przeszla w niecala dobe.
Live to w wiekszosci Evolution co jest chyba najlepsza opcja na rynku. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — krupierzy realni, jakosc obrazu ok. Polskojezycznych stolow jest jednak malo. Mobilnie dziala bez zarzutu, dostepna jest appka, ale ja jej nie uzywam.
Support 888starz odpowiada po polsku i to nie brzmi jak automat. Czekalem srednio 3-5 minut. Papiery maja z Curacao, co dla czesci osob bedzie minusem. Ja sie tym nie przejmuje, ale trzeba miec to z tylu glowy.