Start Forums Advocacy & Infrastructure map wholesome unforeseen series Reply To: map wholesome unforeseen series

fieryplay_hgPt
Guest

Siedze tu jakies dwa miesiace, wiec mam juz jakies zdanie. Trafilem przypadkiem, szukalem czegos z sensownym lobby. Na dzien dobry rzuca sie w oczy, ze slotow jest duzo — w okolicach 3000 gier, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i garsc Yggdrasil. Klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead siedza tam, choc szczerze najwiecej czasu spedzam na Big Bass.

Bonus powitalny na Fiery Play Kod Promocyjny to: 100% do 2500 zl plus 200 FS, rozbite na pierwsze dwie-trzy wplaty. Obrot to x40, czyli standardem, ale przeczytajcie regulamin — jest tam max bet 5 zl w trakcie odgrywania i paru ludzi sie o to potknelo. Kod wpisywalem w formularzu rejestracji, bo potem kasa leci bez bonusu.

Jesli ktos szuka zobaczyc aktualne oferty, to najlepiej zerknac do [url=https://rtdeco.com/fieryplay-kody-przeglad-metod-platnosci-i-szybkosci-wyplat]fieryplay kod promocyjny[/url] przed rejestracja, bo to sie kreci co miesiac. Widzialem tez darmowe spiny bez wplaty, ale nie zawsze sa dostepne.

Live jest ogarniete — ruletki po polsku pojawiaja sie w prime time, no i Crazy Time, Lightning Roulette i to cale Monopoly Live. Stoly zaczynaja sie od 3 zl, wiec mozna pograc bez wielkiego banku. Minus to w weekendy ladowanie stolu potrafi trwac na komorce.

Kasa w Fiery Play Kod Promocyjny wychodza calkiem sprawnie: Skrill i portfele w kilka godzin, karta potrafi ciagnac sie 2-3 dni, krypto najszybciej. Minimalna wplata to 50 zl, rejestracja to dwie minuty, za to KYC przy pierwszej wyplacie zajela mi prawie dwa dni — dowod plus potwierdzenie adresu. Licencja z Curacao, wiec nic nadzwyczajnego, ale przelew doszedl bez cyrkow.

Support na Fiery Play Kod Promocyjny gada po polsku przez czat, odpowiedz w jakies 3-5 minut, konkretnie. Aplikacji brak, ale wersja przegladarkowa chodzi plynnie na Androidzie. Daleko temu do ideal, natomiast gram dalej i jak na razie nie mam realnych problemow z kasa.