Start › Forums › Community & Events › defense › Reply To: defense
Siedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, no to wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 3000 pozycji, choc i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do 2000 zl i do tego 200 spinow gratis, rozbitych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x30, co jest w miare uczciwe, choc warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 50 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://theconductorscoach.com/fiery-play-com-przewodnik-po-bonusach-i-warunkach-obrotu]fiery play polska[/url] jak was to interesuje.
Cala rejestracja to moze trzy minuty, najnizsza wplata to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty robilem pare razy — zwykle w granicach doby, raz czekalem dwoch dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, chociaz na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.