Start Forums Site Support & Feedback Lhaneicoro Reply To: Lhaneicoro

888starz_etmn
Guest

Gram tu od pol roku mniej wiecej, to chyba wystarczy zeby sie wypowiedziec. Trafilem tu przez kumpla, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Biblioteka gier na 888starz mocno mnie zaskoczyla — mowimy o ponad 4000 automatow, choc szczerze mowiac wiekszosci i tak nikt nie tknie. Pragmatic, NetEnt i Microgaming sa najbardziej widoczne, Sweet Bonanza i Book of Dead siedza na gorze listy popularnych.

Pakiet powitalny to 100% od wplaty z dorzuconymi 50 darmowymi spinami. Przy zakladaniu konta z kodem dostajesz troche wiecej. Natomiast jedna rzecz mnie wkurzyla — warunki obrotu to x35-x40, w dodatku czas leci szybko. Ja przy pierwszym podejsciu nie wyrobilem. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://fahraba.net/888starz-no-deposit-bonus-bezpieczny-przewodnik-dla-polskich-graczy]888starz kod promocyjny[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Wplaty minimum to okolo 20-40 zl, sa karty, e-portfele, no i krypto. Ja korzystam z Bitcoina bo nie czekam na weryfikacje banku. Kasa z 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Dokumenty trzeba wrzucic — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.

Sekcja live to glownie Evolution i naprawde czuc roznice. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — stoly chodza plynnie. Szkoda tylko ze po polsku prawie nic nie ma. Z komorki gram najczesciej i nie ma zaciec, dostepna jest appka, ale ja jej nie uzywam.

Obsluga w 888starz gada po polsku i to nie brzmi jak automat. Czekalem srednio 3-5 minut. Dzialaja na licencji Curacao, co dla czesci osob bedzie minusem. Dla mnie liczy sie ze placa, ale kazdy niech oceni sam.