Start Forums Site Support & Feedback Lhaneicoro Reply To: Lhaneicoro

fieryplay_scPt
Guest

Klikam tu juz jakies cztery miesiace, wiec chyba moge cos napisac. Wpadlem przypadkiem, szukajac czegos bez tysiaca klonow tego samego slota. Od razu rzuca sie w oczy, ze slotow jest naprawde sporo — cos kolo 3500 pozycji, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil. Klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead sa, ale szczerze najwiecej czasu spedzam na Big Bass.

Bonus powitalny na Fiery Play Kod Promocyjny wyglada tak: 100 procent do 1500 zl plus 200 FS, rozbite na pierwsze dwie-trzy wplaty. Obrot wynosi 35x, co jest standardem, ale warto przeczytac warunki — jest tam limit zakladu 6 zl w trakcie odgrywania i paru ludzi juz sie na tym przejechalo. Kod wbijalem w formularzu rejestracji, bo potem juz go nie doklepiesz.

Jak ktos chce sprawdzic aktualne kody, to najlepiej zajrzec do [url=https://earlyhumanhr.com/fair-play-kod-bonusowy-kroki-rejestracji-w-kasynie-online]pełny poradnik[/url] przed rejestracja, bo to sie kreci dosc szybko. Kraza tez promki bez depozytu, ale nie zawsze sa dostepne.

Live jest ogarniete — ruletka z polskimi krupierami sa w prime time, do tego Crazy Time, Lightning Roulette i to cale Monopoly Live. Stoly zaczynaja sie od 2 zl, wiec mozna pograc bez wielkiego banku. To co mnie denerwuje ze w weekendy streamy sie przycinaja na komorce.

Kasa z Fiery Play Kod Promocyjny schodza calkiem sprawnie: Neteller i portfele do 3-4 godzin, karta potrafi ciagnac sie 2-3 dni, krypto doslownie w kilkanascie minut. Minimalny depozyt to 40 zl, rejestracja to doslownie minute, za to weryfikacja przy pierwszej wyplacie zajela mi dobe — dowod plus potwierdzenie adresu. Papiery curacaowska, czyli nic nadzwyczajnego, ale kasa przyszla bez cyrkow.

Support w Fiery Play Kod Promocyjny gada po polsku na czacie, czekalem jakies kilka minut, bez kopiuj-wklej. Aplikacji brak, jednak wersja przegladarkowa dziala dobrze na Androidzie. Nie jest to ideal, natomiast siedze dalej i do tej pory nie mam wiekszych zgrzytow.