Start › Forums › Community & Events › Unmasking the Ugliest Spider: A Recondite Plunge into Arachnoid Aesthetics › Reply To: Unmasking the Ugliest Spider: A Recondite Plunge into Arachnoid Aesthetics
Ostro gram tu od pol roku mniej wiecej, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tu przez kumpla, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Wybor gier w 888starz jest ogromny — jakies 6000 tytulow, choc umowmy sie polowy nigdy nie odpalisz. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa najbardziej widoczne, Gates of Olympus i Book of Dead siedza na gorze listy popularnych.
Oferta na start to standardowo 100% do pierwszego depozytu z dorzuconymi 50 darmowymi spinami. Jak wklepiesz kod bonusowy w formularzu warunki sa odrobine lepsze. Natomiast jedna rzecz mnie wkurzyla — wymagany obrot wynosi 40-krotnosc, w dodatku czas leci szybko. Ja przy pierwszym podejsciu nie wyrobilem. Aktualne kody mozna podejrzec na [url=https://proquos.com/weryfikacja-konta-w-aplikacji-888starz-ios-praktyczny-przewodnik-dla-polskich-graczy]888starz kod promocyjny[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Depozyty minimum to okolo 20-40 zl, karta Visa czy Mastercard dziala. Osobiscie wole BTC bo idzie najszybciej. Wyplaty w 888starz w kryptowalutach schodzi ekspresowo, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Dokumenty trzeba wrzucic — przeszla w niecala dobe.
Sekcja live to glownie Evolution i naprawde czuc roznice. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — stoly chodza plynnie. Brakuje polskiego krupiera, to minus. Mobilnie dziala bez zarzutu, dostepna jest appka, ale ja jej nie uzywam.
Czat na 888starz jest po polsku i to bez translatora. Odpowiedz przychodzi w kilka minut. Licencja to Curacao, co nie kazdemu podpasuje. Ja sie tym nie przejmuje, ale kazdy niech oceni sam.