Start › Forums › Site Support & Feedback › FobertDut › Reply To: FobertDut
Siedze tu od jakichs czterech miesiecy, to chyba wystarczy zeby sie wypowiedziec. Podrzucil mi link kolega z pracy, ktory wczesniej obstawial gdzie indziej. Wybor gier w 888starz jest ogromny — jakies 6000 tytulow, choc umowmy sie wiekszosci i tak nikt nie tknie. Pragmatic, NetEnt i Microgaming dominuja, Sweet Bonanza i Book of Dead wisza w topce.
Pakiet powitalny to standardowo 100% do pierwszego depozytu i do tego darmowe spiny. Przy zakladaniu konta z kodem warunki sa odrobine lepsze. Tylko uwazajcie na jedno — wymagany obrot wynosi 40-krotnosc, i termin jest krotki, bodajze 7 dni. Ja przy pierwszym podejsciu nie wyrobilem. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://ivory-goldfish-651619.hostingersite.com/88starz-kod-promocyjny-jak-korzystac-z-aplikacji-i-wersji-mobilnej-w-2026]888starz[/url] jesli ktos chce porownac.
Kasa minimum to okolo 20-40 zl, sa karty, e-portfele, no i krypto. Ja wyplacam w krypto bo schodzi w kilkanascie minut. Cashout na 888starz na portfele przychodzi w kilka godzin, natomiast przelew na karte to juz loteria czasowa. Bez skanu dowodu nie wyplacisz — przeszla w niecala dobe.
Sekcja live to glownie Evolution i naprawde czuc roznice. Crazy Time i Monopoly Live — obraz nie tnie nawet na LTE. Brakuje polskiego krupiera, to minus. Na telefonie wszystko smiga w przegladarce, jest tez apka na Androida.
Czat na 888starz jest po polsku i to bez translatora. Odpowiedz przychodzi w kilka minut. Dzialaja na licencji Curacao, co dla czesci osob bedzie minusem. Mnie osobiscie nie przeszkadza, ale trzeba miec to z tylu glowy.