Start Forums Advocacy & Infrastructure mirage burly upon out fleetingly aftermath Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath

888starz_bpmn
Guest

Ostro gram tu od zeszlej jesieni, wiec chyba moge cos napisac. Wszedlem tu z polecenia znajomego, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Biblioteka gier na 888starz mocno mnie zaskoczyla — gdzies ponad 5000 pozycji, choc szczerze mowiac polowy nigdy nie odpalisz. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa najbardziej widoczne, Gates of Olympus i Sweet Bonanza sa na pierwszym miejscu w popularnych.

Bonus powitalny kreci sie wokol 100% doladowania i do tego darmowe spiny. Przy zakladaniu konta z kodem czasem podbijaja pule. Natomiast jedna rzecz mnie wkurzyla — wymagany obrot wynosi 40-krotnosc, a na to masz raptem tydzien. Za pierwszym razem mi przepadlo. Aktualne kody mozna podejrzec na [url=https://n3studio.org/uncategorized/bonus-bez-depozytu-888starz-jak-odebrac-warunki-obrotu-i-wyplaty]Bonus bez depozytu 888starz – jak odebrać, warunki obrotu i wypłaty[/url] jesli ktos chce porownac.

Depozyty startuja od jakichs 20 zlotych, karta Visa czy Mastercard dziala. Osobiscie wole BTC bo schodzi w kilkanascie minut. Kasa z 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, za to na konto bankowe czekalem raz trzy dni. Dokumenty trzeba wrzucic — zatwierdzili nastepnego dnia.

Live to w wiekszosci Evolution i to widac po jakosci. Crazy Time i Monopoly Live — krupierzy realni, jakosc obrazu ok. Szkoda tylko ze po polsku prawie nic nie ma. Mobilnie dziala bez zarzutu, dostepna jest appka, ale ja jej nie uzywam.

Support 888starz odpowiada po polsku i to nie brzmi jak automat. Czekalem srednio 3-5 minut. Licencja to Curacao, co dla czesci osob bedzie minusem. Dla mnie liczy sie ze placa, ale wypada o tym wspomniec.