Start › Forums › Site Support & Feedback › illusion achievement of calamity rings › Reply To: illusion achievement of calamity rings
Ostro gram tu od pol roku mniej wiecej, to chyba wystarczy zeby sie wypowiedziec. Podrzucil mi link kolega z pracy, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Lobby na 888starz jest naprawde spore — jakies 6000 tytulow, choc umowmy sie wiekszosci i tak nikt nie tknie. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt zajmuja wiekszosc polki, Sweet Bonanza i Book of Dead sa na pierwszym miejscu w popularnych.
Oferta na start to 100% od wplaty i do tego darmowe spiny. Wpisujac 888starz kod promocyjny przy rejestracji czasem podbijaja pule. Natomiast jedna rzecz mnie wkurzyla — obrot bonusem to x40, i termin jest krotki, bodajze 7 dni. Za pierwszym razem mi przepadlo. Swieze kody na 2026 wisza na [url=https://derakarahi.co.uk/2026/08/28/888starz-no-deposit-bonus-kroki-i-metody-odbioru]888starz kod promocyjny[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Kasa startuja od jakichs 20 zlotych, karta Visa czy Mastercard dziala. Ja korzystam z Bitcoina bo idzie najszybciej. Kasa z 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Weryfikacja KYC to standard — przeszla w niecala dobe.
Live to w wiekszosci Evolution i naprawde czuc roznice. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — obraz nie tnie nawet na LTE. Brakuje polskiego krupiera, to minus. Na telefonie wszystko smiga w przegladarce, jest tez apka na Androida.
Obsluga w 888starz gada po polsku i to nie brzmi jak automat. Czekalem srednio 3-5 minut. Dzialaja na licencji Curacao, co dla czesci osob bedzie minusem. Mnie osobiscie nie przeszkadza, ale wypada o tym wspomniec.