Start › Forums › Site Support & Feedback › false suspicion happenstance door › Reply To: false suspicion happenstance door
Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, to wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — jakies 3500 pozycji, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1200 zl i do tego 100 darmowych spinow, rozlozonych na kilka dni. Wymog obrotu wynosi x35, czyli znosne, tyle ze zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez no deposit na 25 spinow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://vitgo.co/fieryplay-bonus-code-kompletny-przewodnik-po-bonusie-rejestracji-i-wyplatach-w-polskim-kasynie]fiere play[/url] jak was to interesuje.
Cala rejestracja to moze trzy minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, choc przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.