Start Forums Gear & Tech Lights & Safety Gadgets Reply To: Lights & Safety Gadgets

888starz_pzkn
Guest

Siedze na tej stronie juz jakies pol roku, w zasadzie same automaty, wiec napisze pare slow. Lobby w 888starz jest naprawde duze — gdzies ze 3000 tytulow, choc spora czesc to podobne do siebie klony. Pragmatic Play jest wszedzie — klasyki typu Gates of Olympus chodza non stop, ale mam tez slabosc do Book of Dead. Do tego Microgaming, Betsoft, troche BTG dla lubiacych mocniejsza wariancje.

Live to Evolution, czyli standard. Prawdziwi krupierzy, czasem zlapiesz polski stol, Crazy Time i Monopoly Live wieczorem ciezko usiasc. Jedno co mnie wkurza — stream lubi przyciac przy gorszym wifi, ale to raczej moja wina niz ich.

Bonus powitalny na 888starz wynosi 100% do okolo 1500 zl i 150 darmowych spinow, podzielone na pare pierwszych wplat. Obrot x35 i powiem wprost — to trzeba odrobic. Byl tez maly bonus bez depozytu po potwierdzeniu konta, z czego nic wielkiego nie wyszlo. Biezace oferty zobaczysz w [url=https://medecinsrl.com/888starz-testflight-mobilna-aplikacja-bonusy-i-szybka-rejestracja-w-polsce]888starz Testflight – mobilna aplikacja, bonusy i szybka rejestracja w Polsce[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalna wplata to jakies 20 zl, rejestracja zajmuje doslownie minute, z tym ze dokumenty warto wrzucic na starcie.

Wyplaty schodza u nich calkiem sprawnie. E-portfele typu Skrill zwykle tego samego wieczora, karta Visa czy Mastercard to juz dwa-trzy dni. Platnosci krypto sa najwygodniejsze — BTC mialem na portfelu w pol godziny. Support w 888starz odpowiada po polsku, odpowiedz zwykle w pare minut, chociaz zdarzyl sie jeden gosc odpowiadajacy szablonami.

Glownie klikam z komorki — wersja przegladarkowa jest lekka, do tego wypuscili 888 starz app. Wzialem apke na 888starz android bo szybciej sie odpala, nie zawiesza sie. Uwaga na marginesie — kraza lewe pliki podszywajace sie pod apk mod, nie dotykajcie tego, sciagajcie tylko z oficjalnego zrodla. Licencja Curacao — nie jest to unijna, kto gra z Polski, ten wie jak to wyglada.