Start › Forums › Bike Maintenance & Repair › watchfulness happenstance door › Reply To: watchfulness happenstance door
Gram na kilku polskich kasynach od lat i nie ukrywam te wszystkie budy wyglada identycznie. Do Fiery Play zreszta trafilem przypadkiem pozna zima i zostalem dluzej niz planowalem. Lobby nie jest male — cos kolo 2800 automatow, Pragmatic Play siedzi tam mocno, Book of Dead rzecz jasna na froncie, ale sa tez kilka rzeczy od Yggdrasil i Big Time Gaming, a to juz rzadkosc.
Oferta na start nie jest rewolucja: stowka do 2000 zl i do tego 150 darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Wager x40 — nie jest to gwalt, ale czytajcie regulamin, bo przy bonusie obowiazuje limit spinu. Widzialem tez jakis no deposit na kilkadziesiat spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace promocje mozecie podejrzec u zrodla na [url=https://dewsworld.com]fiery play[/url] przed rejestracja, bo te liczby lubia sie zmieniac.
Zakladanie konta trwala moze piec minut, minimalna wplata to 40 zl, wiec nie trzeba miec majatku. Wplacalem karta i przez Skrilla, obsluguja tez BLIK-a i krypto. Wyplata leci na Skrilla w jakies 4-6 godzin, przelewem potrwalo dluzej, ze dwa dni. Sprawdzanie dokumentow na start zajela dzien, ale Curacao wymusza takie rzeczy.
Na zywo jest naprawde niezle — Evolution robi tam robote, krupierzy i owszem, sa tez polskie stoly. Crazy Time i Monopoly Live to klasyk, chociaz w godzinach szczytu obraz mi sie raz zacial. Z komorki strona jest responsywna — aplikacji nie znalazlem, szkoda, choc mobilna wersja jest ogarnieta.
Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila, to czat — w Fiery Play ma polskojezyczny czat, ale nad ranem siedza tam juz tylko anglojezyczni. Raz czekalem dwadziescia minut zanim ktos odpisal, potem poszlo sprawnie. Papiery z Curacao — zadna Malta, jednak wyplacili mi wszystko co wygralem.
Daleki jestem od tego, zeby mowic, ze Fiery Play jest czyms wyjatkowym — jest to zwyczajnie porzadnie zrobiona strona. Wpadam weekendami za drobne i nic wiecej mi nie trzeba.