Start › Forums › Community & Events › clanger happenstance cheat › Reply To: clanger happenstance cheat
Siedze na paru polskich kasynach dluzej niz wypada sie przyznac i prawde mowiac jedna z druga wyglada identycznie. Do Fiery Play zawitalem przez jakis watek na innym forum pozna zima i zostalem dluzej niz planowalem. Katalog robi wrazenie — w okolicach 3000 pozycji, Pragmatic siedzi tam mocno, Sweet Bonanza oczywiscie w polecanych, ale dokopalem sie do kilka rzeczy od Yggdrasil i Big Time Gaming, a to juz rzadkosc.
Oferta na start to standard: stowka do 1500 zl oraz 150 spinow, rozlozone w czasie. Obrot x35 — nie jest to gwalt, ale czytajcie regulamin, bo jest limit stawki przy odgrywaniu. Widzialem tez jakis kod bez depozytu dla nowych, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace promocje zawsze warto zobaczyc bezposrednio na [url=https://dewsworld.com]sprawdź tutaj[/url] bo to sie zmienia co miesiac, bo z pamieci nie chce wprowadzac nikogo w blad.
Zakladanie konta zeszla jakies trzy minuty, minimalna wplata wynosi 50 zl, wiec bez dramatu. Robilem depozyt Mastercardem i przez Skrilla, obsluguja tez BLIK-a i krypto. Kasa schodzi na Skrilla tego samego dnia, przelewem zeszlo mi dwa dni. KYC przy pierwszej wyplacie troche mnie wkurzyla, ale tak maja wszyscy z licencja.
Na zywo jest naprawde niezle — Evolution robi tam robote, zywi krupierzy w tym polskojezyczne stoly. Lightning Roulette wiadomo, chociaz przy wiekszym obciazeniu wieczorem jakosc spada. Z komorki dziala przez przegladarke — dedykowanej apki nie ma, co mi troche przeszkadza, choc mobilna wersja jest ogarnieta.
To co mnie faktycznie zirytowalo, to czat — Fiery Play odpowiada po polsku, jednak po polnocy siedza tam juz tylko anglojezyczni. Zdarzylo sie czekac prawie pol godziny na odpowiedz, potem poszlo sprawnie. Papiery jest Curacao — nie MGA, jednak nigdy mi nic nie zablokowali.
Daleki jestem od tego, zeby mowic, ze Fiery Play jest to jakas rewolucja — w praktyce to miejsce bez wiekszych wpadek. Odpalam weekendami na male stawki i na tym koniec.