Start › Forums › Gear & Tech › Lights & Safety Gadgets › Reply To: Lights & Safety Gadgets
Gram tu od zeszlej zimy, glownie sloty, wiec moge cos napisac. W 888starz katalog gier jest spory — gdzies ze 3000 tytulow, z tym ze czesc to praktycznie te same gry w innych skorkach. NetEnt ciagnie wiekszosc — Gates of Olympus i Sweet Bonanza miele najczesciej, a ja i tak wracam do Book of Dead. Do tego Microgaming, Betsoft, troche BTG jesli ktos woli ostrzejsze gry.
Sekcja live jedzie na Evolution, czyli standard. Prawdziwi krupierzy, czasem zlapiesz polski stol, te wszystkie teleturnieje typu Crazy Time sa chyba najbardziej oblegane wieczorami. Jedno co mnie wkurza — stream lubi przyciac przy gorszym wifi, no ale to juz nie ich problem pewnie.
Startowy bonus w 888starz to 100% do jakichs 1500 zl plus 150 free spinow, rozbite na kilka depozytow. Wager to x35 i powiem wprost — to trzeba odrobic. Byl tez maly bonus bez depozytu po potwierdzeniu konta, ale to bardziej ciekawostka niz realna kasa. Aktualne kody i promki mozna sprawdzic w [url=https://pcmdprimarycare.com/888starz-free-spins-rejestracja-i-weryfikacja-krok-po-kroku]888starz free spins – rejestracja i weryfikacja krok po kroku[/url] zanim sie zarejestrujesz. Wplacic mozna od okolo 20 zl, konto zakladasz w chwile, tylko KYC lepiej ogarnac od razu.
Wyplaty ida raczej szybko. Skrill i Neteller wchodzi mi tego samego dnia, przelew na karte potrafi isc 2-3 dni robocze. Platnosci krypto sa najwygodniejsze — ostatnio wyplacalem w USDT i bylo po 20 minutach. Obsluga 888starz gada po polsku, czat na zywo, srednio kilka minut czekania, choc raz trafilem na kogos kto ewidentnie kopiowal gotowce.
Z telefonu korzystam najwiecej — strona mobilna dziala plynnie, dodatkowo dostepna jest aplikacja na androida. Wzialem apke na 888starz android bo szybciej sie odpala, nie zawiesza sie. Jedna uwaga — po sieci krazy cos w stylu 888starz apk mod, to prosta droga do utraty konta, bierzcie plik wylacznie ze strony operatora. Licencja Curacao — wiadomo, nie polska, to juz kwestia indywidualna.